Pereiti prie turinio

Šablono aptarimas:!

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Būtų gerai bent trumpas šablono aprašymas lietuvių kalba. Dabar net neįsivaizduoju kam jisai gali būti naudojamas. - exтaтe [apt.] 22:25, 28 Birželio 2006 (EEST)

Šiaip panašu kad jis turėtų būti naudojamas labai specifiniems atvejams - kai viduje šablono parametrų reikia '|' ženklo (šiaip sau tokio ženklo negalima rašyti, nes jis atskiria parametrus vieną nuo kito). Tačiau liet. Vikipedijoje jis realiai nenaudojamas - panaudotas tik vienoje infolentelėje ir tai tose vietose, kurios net neišverstos (taigi ir nenaudojamos). Taigi reikėtų jei ne aprašyti lietuviškai, tai visai trinti kol nereikalingas. knutux 07:29, 29 Birželio 2006 (EEST)
šablonas yra labai daug kur naudojamas. Todėl jo neapgalvotas kaitaliojimas gali paveikti daugelį puslapių. Todėl ji reikėtų užrakinti, kad jo negalėtų pakeisti neregistruoti vartotojai. PoVas 21:54, 2009 sausio 17 (EET)
Labai geras pastebėjimas. Šis šablonas pasirodo tiesiogiai ar netiesiogiai yra naudojamas daugiau nei 20000 straipsnių. Todėl tikrai ji reikėtų užrakinti. Vpovilaitis apt. 22:10, 2009 sausio 17 (EET)